Kunst - Eventbaren
15042
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15042,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Kunst

Mange mener at de kan genkende til mange ting, når de ser noget kunst, men det er der også en god grund til. Kunstnerne vil nemlig gerne fremprovokere nogle tanker, som relatere til nogle emner, som er meget ekstreme, oppe i tiden og mm. Det er noget de gør, fordi de gerne vil sætte fokus på et bestemt emne. Det kan være fordi de synes det er sund for flygtninge, som ikke har noget hjem, eller en fremtid som de kan se frem til. Ellers kan det også være fordi de har et budskab, som de selv lever efter, at de vil ud med.

En masse eksempler på hvorfor en kunstner vælger at gøre, som de nu engang gør. Når de så får et budskab op i hovedet på dig, så ender du ofte med at stille spørgsmål til dig selv. Og når du gør det, så får kunstneren noget ud af det, for så begynder du at filosofere over tingene. Så kan det jo være at du finder en holdning omkring det, som du ytrer. Det betyder så, at kunstneren kommer ud i andet led, og får endnu flere til at tænke på det specifikke emne. Så næste gang du ser på kunst, så husk den her tanke.

Guldsmed i Odense

Mangler du en lokal guldsmed i odense? så er vonfinger.dk dit rette valg. De laver alt lige fra vielses ringe og unika smykker.

Indretning med plakater

Er du måske i tvivl om hvordan man på bedst mulig vis kan bruge plakater til at gøre rummet så meget flotte? Indretning med plakater er nemlig mere end blot at hænge plakater op. Hos IMotive finder du unikke plakater samt guide til hvordan du på bedste vis kan gøre rummet flottere.

SKINNESYSTEM TIL BILHUS

Der findes mange former for indendørs belysning, men har du biler eller andet materiale der skal stå skarpt, så er et skinnesystem helt klart dit foretrukne valg, du kan se virkningen af det her.

Ungdomsorganisationer med fokus på dyr

Kunne du tænke dig at være en del af et større sammenhold? og lære mere om dyr og finde en hobby der lige præcis passer til dig? så kan 4h.dk hjælpe dig med dette.

METALBEARBEJDNING I FREMTIDENS INDUSTRI

Der findes mange former for måder at skære materialer på, de nyere tiltag indenfor området er vandskæring og laserskæring, hvilket ikke bare er en billig men og effektiv måde at lave elementer på efter eget ønske.

Planteservice til private og erhverv

Hos gamstdanplant får du en service indenfor plante branchen. Du kan få flotte indendørs plantevægge som kan give dit hus eller din arbejdsplads et helt andet miljø.

QUOOKER DEN KOGENDE VANDHANE

Her finder du et kvalitets produkt af nyere teknologi. Quooker, som står for cooker altså en koger, lavet et produkt der kan koge dit vand på få sekunder bare ved at tænde for vandhanen.

Den Lokale tømrer i Fredericia

Erritsøtømreren er den lokale tømrer i Fredericia området, de er specialiserede indenfor renovering af huse. Dette betragtes som kunst da man fornyer noget eksisterende og gør det pænere ved hjælp af teknikker.

Lampekunst i haven

Om dagen stråler din have, men om natten har du brug for belysning, hele din have vil blive belyst op med skotlamper og det er helt klar din foretrukne mulighed hvis du vil vise gæsterne have en sen sommeraften.

Zhine.dk

Zhine.dk er en webshop med modetøj i størrelserne 42-58. Det i sig selv er en kunst, stort tøj men stadigvæk moderne og stilrent.

Havekunst

Mange ser deres have som deres eget personlige kunstværk, men en smuk have kræver mange arbejdstimer og konstant overvågning. Man skal også bruge det rette udstyr, noget så simpelt som en vandkande, er essentielt at eje når man skal pleje sit kunstværk. En god side vi vil anbefale at besøge, når du skal igang med dit havekunst er Blomsterverden.

Animations kunst

Viral markedsføring er hurtigt blevet et af de vigtigste områder, inden for marketing de seneste par år. Især storytelling har vist sig som utrolig effektivt for mange virksomheder, derfor får du her et tip til en virksomhed der specialiserer sig i animationsvideoer. Onekeystory laver flotte og spændende videoer, som med garanti vil blive husket.

Memoo.dk dit moderne webbureau

Kunst er efterhånden ikke bare malerier og skulpturer, der er en helt anden verden at udforske, nemlig internettet. Disse gæve drenge har formået at stable et solid webbureau sammen på meget kort tid. Memoo.dk står for nogen af Danmarks førende kunstnere som poul pava og andre almindelig virksomheders hjemmesider.

Kunstværker fra Fruenshus

Du kan blive et omvandrende kunstværk, med det rette modetøj fra Fruenshus. Lige nu kører de med en spændende efterårs kollektion, hvor du med garanti vil finde noget tøj der passer til dig. Blandt deres udvalg finder du også en stor del B young produkter.

Ditlogo.dk

Hvis du er til design, og gerne vil have en rødtråd igennem alle dine produkter, så kan ditlogo.dk hjælpe dig med processen. De kan sætte dit logo på alle reklameartikler lige fra pakketape til chokolade med logo.

De smukkeste smykker

Hvis du interesserer dig for flotte smykker, og er på udkig efter at udvide dit eget sortiment. Så er karat24 lige noget for dig, da de har et kæmpe udvalg af kendte designer smykker, og de huser kendte brands som Nordahl, Izabel camille og Von Lotzbeck.

Kunstværker fra Via Vai

Mode omtales ofte som kunst, og de der interesserer sig for mode ved at det er vigtigt at være konstant opdateret. Derfor giver vi dig her en tyvstart på det næste store indenfor skotøj. Via Vai er nemlig et skobrand som i øjeblikket buldrer frem i popularitet, og du skal nok sørge for at skaffe dig et par af deres sko, hvis du vil være opdateret.

Kunst over køkkenet

Bruger du størstedelen af din tid derhjemme i køkkenet, så elsker du garanteret flotte og effektive køkken redskaber/værktøjer. Med salt og peberkværne fra Peugeot tilføjer du klasse til dit køkken og spisebord, og de er samtidig ret så effektive til madlavningen.

Få skabt dit drømmehus

Skal i til at bygge jeres eget hus, der hvor i skal bruge resten af jeres liv, så er det vigtigt at hele huset giver jer den rette følelse. Alt skal spille fra bygningen til den sidste finish med malerarbejdet. I Kolding området findes der mange proklamerede eksperter inden for faget, men vil i arbejde med den bedste maler i Kolding – så skal i have fat i Denbettemaler.