Samspil mellem træ og den minimalistiske indretning | Verdenskort til væg
15861
post-template-default,single,single-post,postid-15861,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Den perfekte vægdekoration

Verdenskort til væg

Den perfekte vægdekoration

Mangler du inspiration til din indretning? Der er mange muligheder, når man taler om indretning og forskelligt brugskunst. Der er dog mange, som nedprioriterer hele betydningen af vægkunst og indretning. Vægdekoration skaber det perfekte samspil mellem ens personlighed og indretning. Læs blandt andet mere her omkring verdenskort til væggen.

Få hele verden ind i dit hjem

Mange mennesker søger inspiration til deres indretning på det internationale plan. Det kan være, at man i sine tidligere år har rejst i forskellige dele af verden. Måske har man en tæt tilknytning til et land, der har en stor betydning for en. Man kan derfor med fordel skabe et hjem, der rummer elementer fra mange steder i hele verden. Det er ikke kun med til at skabe en lækker indretning, det skaber også virkelig meget personlighed.

Verdenskort til væg

Verdenskort til væg

En stor trend indenfor vægdekoration er verdenskort. Det giver på den ene side et klassikudtryk, men samtidig har det også en stor personlighed til dig. Det behøver for sin skyld heller ikke være et verdenskort, det kan være følgende:

  • Danmarkskort
  • Europa kort
  • Verdenskort

Alle tre kort har hver sin charme, men verdenskort til væg har stadig den samme underbetydning, og det pynter godt

Træ er det nye sort

Indenfor indretning så skifter stilen meget, og det er forskelligt hvad man er interesseret i. I nyere tid er der dog en stor interesse indenfor det minimalistisk og det skandinaviske. Derfor er det heller ikke alle, som ønsker at have det klassiske kort oppe med de mange farver.

 

Løsningen på dette er imidlertid at bruge verdenskort i træ. Det er den perfekte balance mellem det klassiske kombineret med den nye indretningsstil. Man kan også få verdenskortene i forskellige træsorter og farver. Man kan gå den helt sikre vej ved at vælge enten sort eller hvid. Dertil kan man også vælge eksempelvis lyst egetræ. Mulighederne er mange, men det har alle et flot og charmerende udtryk.

No Comments

Post A Comment