Spar mange penge og vigtige mandetimer | Digitale timesedler
15878
post-template-default,single,single-post,postid-15878,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Digitale timesedler sparer dig penge

Digitale timesedler sparer dig penge

I din forretning skal det handle om at få mest muligt ud af din tid. Det skal ikke handle om at få sparet tid og gøre tingene halvt. Det handler om effektivisering og moderne tiltag, som vil gøre din og dine medarbejderes dag nemmere. Det kunne starte med de ellers traditionelle timesedler, læs mere her.

Ud med de traditionelle timesedler

Der er mange virksomheder, der gør en store ære ud af at holde ved traditionerne. Det kan i sin vis også være et godt tiltag, men det skal ikke sænke en. Man kan være sikker på i dagens verden, at handler det om at kæmpe og forny sig, ellers vil man blive udkonkurreret. En så simpel men vigtig ting som timesedler har en betydning for effektiviteten i ens virksomhed.

 

De traditionelle timesedler skrevet i hånden forsvinder, inden at man når at se sig om. På samme måde er det også ineffektiv at have små sedler med informationer liggende overalt. Det vil gøre hele arbejdet med lønning meget svære end det egentlig er. På samme måde er det heller ikke optimalt for medarbejderne, der i højere grad risikerer fejl i deres lønning.

timesedler

Digitale timesedler

Menneskets bedsteven er ikke længere hunden, men derimod telefonen, som trofast ligger i lommen. Det er der, hvor man kan klare alle de praktiske ting og kommunikere med andre. Derfor kan man med fordel implementere digitale timesedler i sin virksomhed. Det kræver ingen større omstilling, da det blot er få klik, som man taler om.

 

For administrationen er det meget nemmere at integrere et økonomisystem, som udregner løn med tiltag og andet. Det vil i sidste ende spare utrolig mange mandetimer og penge. Det er vigtig tid, som kan bruges andre steder i virksomheder, hvor der i højere grad er brug for det.

Få et komplet system

Når man alligevel er i gang med at skifte de gamle timesedler ud, så kan man med fordel implementere andre funktioner i en. Her vil det være muligt at skabe en øget kontrol og kommunikation på tværs af medarbejdere og afdelinger. Her kan man tracke præcis, hvor pengene forsvinder hen. Følgende er alle funktioner, som kan blive en del af dit nye komplette system

  • Registrering af varer og timer
  • Vedhæftning af vigtige dokumenter og billeder
  • Vejvisning til pågældende aftaler

 

Det hele kører over et system, hvilket gør det nemt for alle parter aktivt at gøre brug af i deres hverdag. Der forsvinder den store risici for fejl og mangler.

No Comments

Post A Comment