Find den rette c-profil I Stort udvalg af plastprofiler
15815
post-template-default,single,single-post,postid-15815,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Find den rette c-profil

Plastprofiler

Find den rette c-profil

Baggrund

I 1978 blev A/S Rolf Schmidt Industri Plast grundlagt, og siden da har de leveret højkvalitets halvfabrikata og færdigdele i termoplastiske materialer. Domicil ligger i Kolding, hvor lager, produktion og konstruktion forekommer under ét tag. Beliggenheden forefalder praktisk i forhold til logistikmuligheder. Virksomheden udgør et fabriks- og lagerareal på mere end 3.500 m². Fordelen ved at have alle elementer samlet under ét tag er, at samarbejde og kommunikation mellem enhederne går op i en højere enhed. Samlet set består virksomheden af et antal på 50 ansatte, som alle besidder en stor ekspertise om produkterne og produktionen. Efter mange års beskæftigelse indenfor produktionsverden for termoplast, har de opbygget knowhow udelukkende fundamenteret på baggrund af egen erfaring. Det handler om at tilføre værdi til kunderne, og det lægges der specielt vægt på.

 

Beskæftigelse

Rolf Schmidt Industri Plast producer et utal af forskellige produkter i termoplastiske materialer, som hver især rummer en specifik egenskab. De beskæftiger sig særligt med plastprofiler, hvor de i flere årtier har handlet med profiler i termoplast. Eftersom virksomheden har eksisteret i mere end 40 år, har de efterhånden opbygget et stærkt brand på baggrund af mange års erfaring og viden. De har et stort udvalg af profiler, som de har anskaffet på baggrund af diverse kundeefterspørgsler. Af den grund sikrer de også at levere den rette plastprofil til sine kunder.

På baggrund af følgende punkter, sikrer Rolf Schmidt Industri Plast i høj grad værditilføring til sine kunder, og gennemførte kvalitetsprodukter, som produceres efter ordnede og lovpligtige forhold.

 • Stort råvarelager
 • Højteknologisk CNC-styret maskinpark
 • Stor fleksibilitet med fast 2 holds skift
 • Kontinuerlig stikprøvekontrol for høj kvalitetssikring
 • Hurtig levering, med stor leveringssikkerhed
 • Erfarne og kvalitetsbevidste medarbejdere

 

Udover bearbejdning af produkter, besidder de også et speciale i teknisk rådgivning i termoplast. De bidrager med teknisk ekspertise indenfor plast og kommer med forslag til udformning, ændringer eller optimering af emner og materialevalg.

 

Udvalg af plastprofiler

Rolf Schmidt Industri Plast producerer og lagerfører både standard-, men også kundespecifikke profiler, som udgangspunkt er lavet i materialet PEHD 1000 Grøn og leveres som standard i længder af 2, 3 eller 6 meter. Derudover er det naturligvis også muligt at få leveret produkter i andre materialer, farver eller længder, for at imødekomme alle ønsker.

Herunder ses eksempler på Rolf Schmidt Industri Plast’ store udvalg af plastprofiler.

 • U-profil
 • Taljeskinne
 • Flad-profil
 • T-profil
 • Kileremsføringer
 • C-profil

 

En C-profil kan med fordel benyttes med forskellige egenskaber til byggesystemet. Profilerne kan således benyttes som ensammenhængende enhed, der kan anvendes alene som et komplet byggesystem, eller i kombination for at styrke andrebærende strukturer eller byggesystemers kvaliteter. Profilerne kan udformes og leveres i forskellige materialer, farver eller længder for at imødekomme den ønskede egenskab.

 

På billedet til højre ses grafiske billeder af, hvordan de såkaldte c-profiler kan se ud.

 

No Comments

Post A Comment