Mulighed for havehygge på trods af det danske vejr | Pavillon
15866
post-template-default,single,single-post,postid-15866,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Forlæng din sommer med en flot pavillon

Forlæng din sommer med en flot pavillon

Sommeren er endelig kommet, og vi er vilde med det. Det er tiden til at lufte de blege stænger og nyde lidt solskin i haven med familie og venner. Her vil det være optimalt, hvis man har en flot og effektiv pavillon i haven, hvor der er plads til familien og tid til samvær med hinanden. Læs mere her omkring en funktionel og flot pavillon.

Forlæng sommeren

Selvom det danske vejr i øjeblikket er varmt med sol, så ved vi også, hvor hurtigt det kan skifte. Det er ikke altid 20 grader udenfor, så derfor vil det være rart, hvis man kunne forlænge sin sommer også ind i efteråret. Dette kan man med en funktionel pavillon.

 

En funktionel og god pavillon vil kunne give dig et ekstra rum ude i haven. Her vil du kunne nyde havehygge med familien selv hen i det sene efterår og tidlige forår. Lige såvel kan den anvendes til at søge ly og ro de varme sommerdage, hvor man har brug for en pause fra den bagende sol.

pavillon

Kvalitet og konstruktion går hånd i hånd

I forbindelse med købet af pavilloner, så vil kvaliteten og konstruktionen altid gå hånd i hånd. Derfor findes der også forskellige modeller og serier, så der er en pavillon til enhver familie. Blandt andet kan man finde følgende:

  • Solid serie
  • Deluxe serie
  • Royal serie

 

Alt afhængig af ens ønske til selve designet og konstruktionen, så vil man kunne finde en, der matcher dette. Dog så kan man bide mærke i detaljerne, som vil kunne være med til at finde frem til den bedste forhandler.

 

Først og fremmest så skal en pavillon kunne holde til det til tider barske danske vejr. Her skal tagspærene og hjørneprofilerne være af en høj kvalitet for at sikre ens pavillon. Den bedst mulige konstruktion er med kraftige hule profiler. Mange anvender enkelt vinkel eller T profiler, og det vil ikke altid kunne være nok.

 

Endvidere så skal konstruktion være af stålbolte modsat brugen af aluminiumsbolte. Dette skyldes, at de vil være væsentlige stærkere. Ligeledes hvis man gerne vil have muligheden for at flytte sin pavillon, så vil det være muligt i anvendelsen af stålbolte.

Husk mulighed for udluftning

På de varme dage, så gør Danmark det også godt. Det er varmt, og luften er tung. Derfor skal man huske, at ens pavillon skal have muligheden for udluftningen. I taghætten skal der være udluftning. Dette opnår man blandt andet, hvis taghætten kan hæve og sænkes.

No Comments

Post A Comment