Kunsten bag Christina Charms smykker - Eventbaren
15633
post-template-default,single,single-post,postid-15633,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Kunsten bag Christina Charms smykker

Christina Charms

Kunsten bag Christina Charms smykker

 

Kunst

Det at kunne bruge sin fantasi og skabe noget smukt som påvirker mennesket enten æstetisk, følelsesmæssigt eller intellektuelt er kunst. Kunst er mange ting og jeg vil gerne uddybe hvorfor jeg mener at smykkeproduktion er en kunstform.

Verden over bliver der fremvist elegante smykker på museums og udstillinger. Disse smykker som er båret i tidernes morgen blev brugt i forskellige anledninger samt til at sende et bestemt signal til andre. Måden de blev produceret på og materialerne der blev brugt er meget forskellig end nu. Udviklingen af smykke produktion er meget interessant og har en stærk indflydelse på vores tids designere. De bliver inspireret og udfordret, men ikke desto mindre så får de produceret smykker som skubber til normen og som man i dag vil kalde kunstværker.

Vores tid

Man kan sige at begrundelsen for brugen af smykker er den samme i dag, man er dog blevet mere kreative i sin brug af smykkerne. Kreativiteten stopper ikke kun ved brugen men også i materialerne. Smykkerne dengang var primært i bronze, sølv, guld samt stål, hvilket vi stadig ser den dag i dag. Dog ser vi meget mere brug af diamanter, ametyster og glitrende ædelsten end dengang. Det er tydeligt at se på udvalget at man ikke er bange for at skille sig ud. Der findes utrolig mange stilarter og der er noget for en hver smag.

Christina charms

En designer som har lavet et populært smykke som jeg personligt ville kalde et kunstværk er Christina Hembo. Christina har designet et utrolig flot læderarmbånd, hvor man selv har muligheden for at sammensætte sit smykke alt efter egen smag og stil. Designet er enkelt og klassisk men et sandt kunststykke. Hun har formået at fremstille et smykke som er tidløst og som bliver sat sammen af brugeren selv.

Armbåndet kan sagtens bruges alene, men ved brug af Christina Charms har brugeren mulighed for at lave et smykke der passer deres personlige stil og man får et smykke efter ens egne ønsker. Grunden til at jeg synes at Christina Charms smykker kan klassificeres som kunst er at Christina får disse smykker fremstillet i hånden efter egne tegninger. Det betyder at hvert enkelt stykke er specielt. Smykkedelene bliver produceret i store mængder men ikke desto mindre, så er delen enestående da man umuligt kan producere så mange dele i hånden som er fuldstændig ens.

Hvert stykke har en historie bag, smykket har været igennem en lang proces som er præget af fortiden. Det er fortiden der er grunden til at vi gør som vi gør. Dette er i mine øjne kunst. Det er en fremstilling af et værk som udfordre os æstetisk. Det har en følelsesmæssig effekt på brugeren som bære smykket. Og sidst men ikke mindst så har smykket en tydelig tiltrækning fra kvinder. Det har allerede nu tiltrukket en masse reaktioner og er bestemt blevet et meget populært smykke og mærke. På grund af det stilrene design så kan det bruges i alle anledninger. Det er som sagt et tidløst smykke som forhåbentligt ender på museum om mange år, for det er helt sikkert et kunst stykke.

Camilla charms hjerte

Christina charms sea shell

Christina charms åben hjerte

No Comments

Post A Comment