Træd ind i en verden fuld af fantasiful leg | Maileg brugskunst
15833
post-template-default,single,single-post,postid-15833,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Maileg er for alle børn

Maileg er for alle børn

Markedet indenfor legetøj til børn har snart igen grænser. Det synes at skulle blive større og vildere, og det kan ikke gå for hurtigt. Børn går dog glip af rigtigt meget af hele fantasien, som bidrager til utroligt meget. Maileg brugskunst står for de rigtige værdier. Læs mere her omkring hvad Maileg brugstkunst er og hør mere om historien bag dem.

Historien bag Maileg

Den hektiske og travle verden, som vi lever i, er præget af teknologi og informationer. Det er dog vigtigt at frigive sig fra rammerne og lade sig rive med af sin fantasi. Dette er selve konceptet bag Maileg. Virksomheden laver legetøj til alle børn. Alt legetøjet er dog præget af den charmerende og eventyrlige verden.

Dorthe Mailil er grundlæggeren af virksomheden. Hun har udarbejdet det elskede Maileg legetøj. De nostalgiske og fangende detaljer stammer fra hendes studie tid i Paris. Dorthe vil give børn frirummet til at bruge deres fantasi. Et sted hvor prinser og prinsesser går til teselskab, hvor katte og mus er bedste venner og meget andet som ligger langt fra den virkelig verden. Her bliver de små detaljer påskønnet og udforsket.

Maileg brugskunst er for alle

Kendetegn ved Maileg

Som så meget andet legetøj, så har legetøjet detaljer, som kendetegner det. Maileg er kendetegnet ved blandt andet:

  • Tidløst design
  • Mange små detaljer
  • Moderne design
  • Kvalitet
  • Fantasifuld leg

Alt i alt har Maileg brugskunst været med til at give mange børn muligheder for leg med minimalistisk legetøj. Selve designet af legetøjet er af dansk produktion, hvilket også skinner igennem i hvert stykke legetøj.

 

Maileg sortiment

Maileg brugskunst består af et bredt sortiment. Heri ses bl.a. dukker af prinsesser, ridder og pirater. Udover det er der også mange dyr heri blandt den meget populære Maileg mus. Udover det kan man tilkøbe et bredt udvalg af tilbehør, som passer med alle kollektioner.

No Comments

Post A Comment