Perfekt underholdning til dit event - Eventbaren
15710
post-template-default,single,single-post,postid-15710,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Perfekt underholdning til dit event

Perfekt underholdning til dit event

Tryllekunstner – den perfekte underholdning til jeres event.
Hvad end man står og skal afholde julefrokost for kollegaerne med sit firma, eller konfirmation for sit barn eller måske en fødselsdagsfest så er det altid vigtigt at sørge for at gæsterne bliver godt underholdt og får en uforglemmelig oplevelse som kan ses tilbage på med stor fornøjelse lang tid frem! Der er et utal af muligheder, når man skal vælge den underholdningsform som passer bedst til ens arrangement eller event. Nogle står selv for underholdningen, og laver små spil eller lege for gæsterne mens andre måske skriver en sang. Disse indslag er altid sjove for de andre gæster, men hvis man vil sørge for at de får sig en oplevelse ud over det sædvandlige, kan det være en mulighed at overveje underholdning ude fra. Komikere og musikere er altid nogle gode valg, men hvis man vil sikre at man rammer alle alders grupper og får alle gæster engagerede, så vil en tryllekunstner altid være det perfekte valg!
En tryllekunstner kan nydes af alle aldersgrupper – store som små, og afhængigt af showformen, vil publikum blive engageret og ofte vil magien ske i hænderne på tilskuerne.

TRYLLEKUNSTNER ANDERS MØLLER
Vi har fundet en af landets førende tryllekunstnere, som ved hvordan man skal give et hvilket som helst publikum en oplevelse for livet. Tryllekunstner Anders Møller fra https://anders-magic.dk er, som nævnt, en af landets fremmeste tryllekunstnere og med sin charmerende og sympatiske stil vil han få ethvert publikum til at skiftevis skraldgrine for derefter at sidde med munden åben i bare forundring. Anders har optrådt i mere end 10 år, og har derfor fået sin erfaring gennem flere hundrede shows. Anders har optrådt til firmafestet, konfirmationer, messestande,  fødselsdage, bryllupper, byfester osv. og han skræddersyr altid sit show, så det er tilpasset netop jeres event.
Anders optræder med to forskellige typer shows: et stand-up show og et close-up show hvor tilskuerne kommer helt tæt på magien, og derved får de en nærværende, personlig og ikke mindst utrolig underholdende oplevelse, når ting begynder at svæve, tanker vil blive læst, kort vil bytte plads og ure vil forsvinde fra tilskuerne. Der er derfor med andre ord udgangspunkt for den perfekte underholdning, som jeres gæster med garanti vil snakke længe om!
Hvordan bliver man egentlig tryllekusntner?
Et spørgsmål som Anders bliver stillet igen og igen er hvordan man nu lige egentlig lære at trylle – tager man på trylleskole, lærer man sine tricks fra ældgamle og sjældne bøger eller hvad. Anders begyndte at trylle for godt og vel 10 år siden, og youtube var platformen som Anders lærte en masse af sine tricks på. Sidenhen anskaffede han sig diverse tryllebøger og også DVDer hvor andre tryllekunsntere afslører deres tricks. Dog følte Anders at der manglede en platform for begynder-tryllere og folk, der måske blot vil lære et trick eller to. Derfor har Anders startet lærtryl.dk hvor folk kan lære at trylle. Her lærer Anders brugerne flere forskellige tricks, både for begyndere og mere øvede, og der er tricks med alt lige fra kort til mønter til elastikker og sugerør!  Hvis DU kunne tænke dig at lære et par sjove tricks, som med garanti vil imponere dine venner og familie, så skynd dig ind på siden, hvor du gratis kan lære en masse sjove tricks!
No Comments

Post A Comment