Tidsløst og minimalistisk design til dit hjem | Planke borde
15872
post-template-default,single,single-post,postid-15872,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Planke borde er charmerende og tidsløse

planke borde

Planke borde er charmerende og tidsløse

Familien er samlingspunktet, og mange familier vælger fortsat at bevare sammenværet ved aftensmaden. Her er det centralt at have planke borde som spisebord, hvor der er plads til hele familien. Samtidig indfører man et designrigtigt og minimalistisk tiltag til sin indretning, der vil klæde ethvert rum.

Planke borde

Stilfulde og minimalistiske planke borde bliver fremstillet af høj kvalitets rå og robuste planker. Disse modtages, forvandles og forarbejdes til silkeglatte overflader. Det er det altid charmerende og imponerende ved de mange forskellige men flotte planke borde. De fleste planke borde vil være unika møbler. Det vil også sige, at træet får lov til at stå frem, som det er. Træets årige og flotte detaljer vil tydeligt træde igennem et hvert af bordene.

 

Endvidere hvis man vælger et unika møbel, så vil man have muligheden for at få det designet helt efter ens egne ønsker og vision. Blandt andet kan det være, at ens øvrige indretning vil bringe bordet i en retning, hvor man muligheden for at formulere egne ønsker. De vil alle have tilfælles, at de er fremstillet af kvalitetstræ til enhver tid.

planke borde

Tidløst design

I en spisestue eller køkken alrum, så vil et sådanne solidt planke bord være gennemtrængende i rummet. Det vil ofte anses, som centralpunktet i rummet. Det er samlingspunktet, og der er plads til alle. Dog vil man også have muligheden for tilføre ens hjem et tidsløst design.

 

Træ er et meget medgørligt materiale, som man kan sammensætte med et hav af forskellige elementer og farver. Det spiller godt sammen med alt og bibeholder det stadig minimalistiske og tidsløst design, som skaber illustration af sammenhæng og organisering.

Materiale

Som tidligere nævnt, så vil det være muligt at få fremstillet sit eget planke bord. Selve træsorten vil være afgørende for det færdig udtryk. Heri kan man blandt andet vælge mellem disse følgende:

 

  • Valnød
  • Eg
  • Æsk
  • Fyr
  • Jatoba

 

Hertil vil det være varierende hvilket understel og størrelse, som er mest anvendeligt til ens eget bord. Planke borde er så forskellige, og det kan udforme sig så forskelligt. Det er næsten kun fantasien, som sætter grænser for det endelige resultat.

 

Der findes utrolig mange dygtige og passioneret håndværker indenfor faget, som hver dag arbejder for at gøre en forskel og skabe resultater for dig. Her kan man endvidere søge vejledning og inspiration til ens egne valg i forhold til ens behov.

No Comments

Post A Comment